2014. február 13., csütörtök

All Roads Lead To You - kritika


Fejléc: Nagyon szép, kidolgozott munka. Tetszik az alap, és az hogy a szereplők úgy vannak ráillesztve. Bár Barbara széle lehetne kicsit levágva, és Liam homloka kissé halvány. A betűtípusa nagyon szép, a kedvencem.
Háttér: Szép ez a virágos, egyrészt mert nem látszik a mozaikvonal, másrészt illik a fejléchez. A blog hossza még lehetne kicsit hosszabb, mert a rendszeres olvasók modul nem látszik teljesen.
Betűtípusok: A dátum narancssárga színe nem illik a barackokhoz annyira, és a blogarchívumnál lévő narancssárga szín sem. A chat-et is kicsit "barackozhatnád".

Történet: Nagyon tetszik. Fel is iratkoztam, pedig nem szoktam semelyik blogra feliratkozni. Remek munka, gratulálok. Az elején bevallom őszintén, sablonnak hittem, de rájöttem hogy nem olyan jellegű, de hasonlít.
Helyesírás: Elég sok van benne, pölö a -val, -vel, -nak, -nek toldalékok a neveknél. Meg még vesszők, meg ilyen apróbbak... Alkalmazd a helyesírás ellenőrzőt.
Szereplők: Tetszik az, hogy a lányok ellentétei egymásnak. Bár a csajokat a lehető legsablonosabb emberek láttatják, ettől függetlenül tetszik.


Összességében:
Nagyon tetszik a történet, a kinézetet alakítgasd, a helyesírásra pedig figyelj jobban!x

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése